Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Zoek je een Taxi in Delft? Bij DT Centrale ben je aan het juiste adres

Taxi Delft

Voor iedereen die een taxi in Delft zoekt, ben je bij de Delftse Taxi Centrale in goede handen. Deze taxi vervoersdienst verzorgt al jaren taxivervoer in regio Delft en daaromheen. Ze regelen namelijk niet alleen taxidiensten in Delft, maar verzorgen ook het vervoer rond steden als Rotterdam, Den Haag, maar ook in de plaatsen Nootdorp, Pijnacker en Zoetermeer. Kijk op de website voor meer specificaties.

Reserveren

Taxi in Delft staat voor veiligheid en comfort

Bij DT Centrale staan comfort en veiligheid voorop. De taxibussen zijn van alle moderne gemakken voorzien zodat je in comfort aankomt op je bestemming. Betalen kan via pin, MasterCard, Visa en American Express. Op deze manier garandeert DT Centrale veiligheid en gemak aan haar passagiers. Het vervoer van de taxidienst is ook helemaal zelf samen te stellen. Je hebt niet alleen de keuze uit standaard taxi’s, maar ook de keus voor een taxibusje is mogelijk. Zelfs wanneer je een grote groep wilt vervoeren, staat DT Centrale voor je klaar.

Professioneel

Met de taxi naar het vliegveld

Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, heb je vaak al genoeg aan je hoofd. Dan wil je niet nog je zorgen maken om je bagage of deze telkens met je mee hoeven slepen. DT Centrale helpt je graag een handje. Ze regelen het vervoer naar vele luchthavens in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wil je naar luchthaven Parijs? DT Centrale. Wil je naar Brussel? DT Centrale staat voor je klaar. De luchthavendienst is natuurlijk ook ideaal voor als je op zakenreis gaat.

Boeken

Als je snel een taxi nodig hebt, kun je via de website meteen online reserveren. Maar natuurlijk: bellen is sneller. Via het telefoonnummer kun je snel een taxi boeken zodat jij vandaag nog naar je gewenste bestemming onderweg bent. Twijfel je nog? Neem dan een kijkje op de website en laat je overtuigen door de mogelijkheden van DT Centrale.