Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Fietshouder samsung s7 en accessoires

fietshouder stuur

Een fietshouder samsung s7 die stevig blijft zitten. Op de site shop4houders vind je ontzettend veel verschillende houders die uiterst geschikt zijn voor de Samsung Galaxy S7. In het brede assortiment zie je onder andere de volgende producten:

  • Autohouders
  • Fietshouders
  • Selfiesticks

De meeste houders zijn van een sterk materiaal gemaakt en zijn in de kleur zwart. Dit is omdat de zwarte kleur eigenlijk in iedere auto wel terugkomt. Een autohouder is ideaal omdat je tijdens het autorijden niet op je mobiel mag zitten. Het is echter wel toegestaan om de mobiel op een houder te zetten. Dit is heel handig op deze manier kan de mobiel als navigatiesysteem gebruikt worden. De mobiel kan op verschillende manieren bevestigd worden. Er zijn hier 3 verschillende manieren voor. De manier die het vaakst gebruikt wordt is de zuignap. Deze kan op het glas of ander vlak materiaal geplakt worden. Daarnaast is er ook nog een ophangsysteem met een magneet en een systeem die aan het ventilatiesysteem gehangen kan worden. 

fiets houder

Fietshouders en selfie sticks

De fietshouder samsung s7 wordt meestal bevestigd aan het stuur van de fiets. Je kan zelf bepalen of je de houder in het midden de linker of de rechterkant plaatst. De houder wordt met een kliksysteem om de stang heen bevestigd. Er zijn dan ook nog houders die waterdicht zijn. Voor de fiets is dit heel handig je hoeft dan nooit druk te maken om de mobiel. Deze zit in een case die waterdicht is.