Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

www.boardcamera.nl biedt ondersteuning!

Mocht je op zoek zijn naar een dashcam raad ik je aan om eens op de website te kijken van www.boardcamera.nl. Hier is het namelijk mogelijk om een goede dashcam te bestellen voor een betaalbare prijs! Zelf ben ik werkzaam in de sales waardoor je in feite alleen maar in de auto zit om naar je afspraken te gaan. Onderweg kom je dan de meest gekste dingen tegen waardoor ik een dashcam erg belangrijk vind om te hebben!Alleen wist ik in de eerste instantie niet waar ik dit bestellen kon. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken is het mij gelukt om bij hun terecht te komen! Goedkope camera’s voor een betaalbare prijs kan ik natuurlijk niet laten liggen, wilde wel eerst weten of dat het goede kwaliteit is alvorens ik iets bestel.

Boardcamera_GS90A_GPS_Dashcam_01-190x243

Goede service!

Door op het internet te zoeken naar recensies is het mij gelukt dat ik in het bezit ben van een dashcam. Dankzij www.boardcamera.nl ben ik verzekerd van kwaliteit! Ik wilde namelijk aan mijn vrienden laten zien dat er wel degelijk gekke mensen in een auto zit! Hun asociale rijgedrag heeft er al een paar keer voor gezorgd dat ik getuige was van een ongeval, gelukkig liepen deze goed af maar het kan natuurlijk ook anders zijn…..boardcamera-logo