Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Waterpomp 12v gekocht bij Amperewinkel.nl

Waterpomp 12v

Voor mijn moestuin was ik op zoek naar een Waterpomp 12v. Een elektrische pomp die het water omhoog pompt zodat ik daarmee mijn groenten water kan geven. Ik kende amperewinkel.nl al van de accu’s maar ze hebben veel meer dan dat. Ook opladers, omvormers en zonnepanelen. Eigenlijk voor alle energiesystemen kun je bij deze online specialist terecht.

Waterpomp 12vDe keuze voor een waterpomp 12v

Nu bestel ik regelmatig accu’s maar een waterpomp 12v was voor mij ook nieuw. Ik wist dat ik 12v moest hebben maar nu had ik de keuze uit 10 liter per minuut of 22 liter per minuut. Omdat ik niet zeker wist welke ik het beste voor mijn moestuin kon gebruiken heb ik even gebeld naar de klantenservice. Ik legde mijn vraag voor en zij konden deze uitstekend beantwoorden. Het is duidelijk dat ze veel verstand hebben van de producten uit het assortiment.

Gemakkelijk online bestellen op amperewinkel.nl

Bestellen gaat gemakkelijk bij amperewinkel.nl. Zo worden de verzendkosten automatisch berekend en weet je dus direct waar je aan toe bent. Betalen kan veilig en eenvoudig met creditcard, iDeal of paypal. Je bestelling wordt binnen 24 uur opgestuurd dus je hebt het snel in huis. Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen bij het afhaalmagazijn in Dordrecht. Dit kan overigens alleen op afspraak. Hiermee kun je wel besparen op de verzendkosten.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Waterpomp 12vBij amperewinkel.nl verkopen ze kwaliteitsproducten, dat geldt voor de waterpomp 12v maar ook voor de rest van het assortiment. Toch kunnen ze scherpe prijzen hanteren. Dit komt doordat zij rechtstreeks vanuit de importeur of groothandel leveren. Alle producten worden geleverd met fabrieksgarantie.

Ik ben erg tevreden met zowel de waterpomp 12v als met de geleverde service. Ik kan amperewinkel.nl dan ook aan iedereen aanraden. Dus ben jij op zoek naar energiesystemen? Bekijk dan zeker ook eens de website amperewinkel.nl.