Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Wat is Schiphol Valet Parking nou eigenlijk?

Valet Parking bij Schiphol is niets anders dan VIP parkeren, u parkeert gelijk voor het vertrekhal en geeft daar uw sleutels af aan een chauffeur die daar staat te wachten op u. Hij neemt u auto mee en gaat het voor u op een veilige locatie parkeren en bij terugkomst krijgt u uw auto terug. Wat zijn nu de extra voordelen van het valet parking bij Schiphol?

Camera beveiliging voor uw auto

Het is natuurlijk heel riskant om uw auto aan iemand anders te overhandigen en weg te gaan. Daarom zijn het speciale bedrijven die u een verzekering aanbieden en een hele goede beveiliging. Uw auto wordt in een ruimte geplaatst met camera’s, diefstal is dus onmogelijk. Er wordt dus 1*24u gelet op uw wagen.

Parkeren

Ervaren beroepschauffeurs

Tevens krijg je ervaren beroepschauffeur die niet roekeloos zal omgaan met uw auto, hij gaat u ook gelijk helpen met het in en uitladen van uw bagages wanneer hij voor het vertrekhal staat te wachten op u.

Extra service voor u wagen wanneer u terug keert

Wanneer u terug keert zal uw auto gereed staan voor u zodat u gelijk kunt instappen en wegrijden, maar u kunt ook ervoor zorgen dat u gebruik kunt maken van een extra service, uw wagen komt wel te staan onder een dakje, maar als u wilt dat u in een schone wagen zit wanneer u terug keert dan kan dat ook, want uw wagen kan gewassen worden en daarna geleverd worden op Schiphol.

Dit alles krijg je bij een Valet parking op Schiphol, je reserveert en betaald alles online. Vervolgens ga je lekker genieten van je vakantie zonder enige zorgen te maken over je auto.