Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Schakel de hulp van de Gebr. Vermeer Industrial Movements in

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Verhuizen van jouw bedrijf, schakel dan de hulp van Gebr. Vermeer Industrial Movements in. Dit logistieke bedrijf heeft al heel wat jaren ervaring op dit gebied. Niet alleen leveren zij diensten rondom verhuizingen, maar ook het huren van een opslag of containers is hier mogelijk.

Zodra je hier de diensten afneemt, zullen zij er alles aan doen om alles zo goed mogelijk te regelen. Ook bij het verschepen van bepaalde goederen naar het buitenland, daarvan nemen zij een groot gedeelte aan papierwerk uit handen. Want even wat producten verschepen zit er niet in, daar komt heel wat bij kijken.

Tijdelijke kantoorruimte geregeld door Gebr. Vermeer Industrial Movements

Ons bedrijf werd eindelijk, na heel wat jaren, onderhanden genomen. Er stond al een tijd een renovatie in de agenda, maar de uitvoering bleef uit. Eigenlijk kwam dit door het probleem van onderkomen. Want de renovatie zal een tijd gaan duren en in die periode moesten onze werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Echter was het probleem erg simpel, huur een paar kantoorunits bij Vermeer. Dit zijn containers die gebruikt kunnen worden als kantoren en dat was precies waar ons bedrijf naar op zoek was.

Nadat er was besloten om gebruik te maken van de diensten van dit logistiek bedrijf is eindelijk het balletje gaan rollen. Zeer snel werden er diverse units op ons terrein gezet die wij als kantoor konden gebruiken, de renovatie kon beginnen.