Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

MWM motoren nodig?

Het hebben van MWM motoren is belangrijk om een goede motor te hebben.Logo-500-x-500-JPEG

Zo ben ik er afgelopen week achtergekomen dat mijn tractor niet meer werkt. De motor die er in zat gaf totaal geen reactie meer waardoor ik genoodzaakt was om op zoek te gaan naar een nieuwe motor. Door online te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Ad Rijvers dieselmotoren! Dit was nou net wat ik nodig had waardoor ik direct contact heb opgenomen met hem. Het verhaal uitgelegd en of dat hij toevallig nog een motor had liggen die ik nodig had.

Als advies heb ik te horen gekregen dat een MWM motor geschikt is voor iedere tractor, dit wist ik zelf nog niet maar als ik de kenner moet geloven werkt het nog beter ook! Door op zijn woord te geloven heb ik deze bij hem besteld en nog geen twee dagen later werd het al netjes bij mij thuis bezorgd. Een vriend van mij heeft het voor mekaar gekregen dat de motor vervangen is en mijn tractor weer werkend te krijgen.

Dankzij het in gebruik nemen van MWM motoren weet ik in ieder geval zeker dat ik me geen zorgen meer hoef te maken! Hij loopt namelijk perfect en zit een stuk meer kracht in de motor.