Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Rijschool nabij Den Bosch voor scooter rijbewijs

Rijbewijs

Een tijd geleden was ik op zoek naar een rijschool nabij Den Bosch voor het halen van mijn scooter rijbewijs. Nu zijn er best veel autorijscholen maar voor je scooter kun je niet overal terecht. Zo kwam ik terecht bij Kees de Vaan Opleidingen. Deze rijschool nabij Den Bosch biedt namelijk een breed scala aan rijopleidingen aan. Niet alleen om je scooter rijbewijs te halen maar je kunt ook terecht voor je auto-, motor-, vrachtwagen- en trekkerrijbewijs. Zelfs voor de code 95 toevoeging voor professionele chauffeurs kun je daar terecht.

Rijschool nabij Den Bosch

Rijschool nabij Den Bosch: nu voor scooter, straks voor auto

Ik vond het wel fijn om een rijschool nabij Den Bosch te hebben die wat breder georiënteerd is. Als het bevalt dan weet ik namelijk ook meteen waar ik terecht kan voor mijn autorijbewijs over een paar jaar. Ik vond het in elk geval een hele fijne rijschool. De benadering is heel persoonlijk en er is echt goede begeleiding van de professionele instructeurs. Ik had gelukkig niet zoveel lessen nodig en ben ook direct geslaagd voor het examen. Wel zo prettig want ik had mijn scooter rijbewijs nodig om naar school te kunnen komen. Dit is namelijk te ver fietsen. Ik heb het nu ruim op tijd gehaald dus na de vakantie kan ik meteen met mijn scooter naar mijn nieuwe opleiding.

Kees de Vaan opleidingen

Ook voor logistieke opleidingen

Wil jij ook je scooter rijbewijs halen? Of juist je auto, motor, trekker of camper rijbewijs? Dan kan ik je Kees de Vaan Opleidingen van harte aanbevelen. Bekijk even op de website welke rijopleidingen ze allemaal aanbieden. Ook op het gebied van logistiek bieden ze verschillende cursussen aan. Bekijk dus zeker de website en als je nog vragen hebt dan kun je ze altijd even bellen. Ze zijn superaardig dus ze helpen je graag verder.