Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Heb jij zin om te zeilen? kom dan zeilen bij Flottielje zeilen Kroatie

Flottielje zeilen Kroatie

Bij Flottielje zeilen kan jij de hele dag lekker komen zeilen over het water. Je hebt prachtige routes van eiland naar eiland. Kroatië is een prachtige plek om lekker over het water heen te gaan. Het is namelijk bijna altijd mooi en warm weer hier. Ook heb je veel activiteiten op deze vakantie: Flottielje zeilen Kroatië, en nog veel meer activiteiten voor alle leeftijden. Het weer is vergelijkbaar met Griekenland en Turkije, net zo warm en zonnig en de zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot. 

Zeilvakantie, wat kun je er allemaal doen?

Meezeilen is vooral vakantie. Je hebt voor een zeilvakantie met schipper geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij. En als je gewoon op het dek wilt relaxen is dat ook prima. Je hebt immers een vakantie geboekt. Aan boord van het zeiljacht is alles aanwezig om lekker onafhankelijk op een onvergetelijke vaarvakantie te zijn. We bepalen zelf het tempo en hoeveel stops we onderweg maken op flottielje zeilen Kroatië. 

Flottielje zeilen Kroatie

Flottielje zeilen Griekenland

Voor een vakantie vol zon, zee en zeilen ga je voor de vakantie: Flottielje zeilen Griekenland. Vaar zelf naar enkele van de duizenden Griekse eilandjes. Flottielje zeilen in Griekenland  is meer dan alleen zeilen. Het is een belevenis. Je gaat voor anker in zwembaaitjes met glashelder water. Je kunt ook aanleggen aan de kade en over de levendige boulevards struinen. Proef van de Griekse gastvrijheid en maak je keuze uit een van de vele tavernes.