Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Deze ligplaats Vinkeveen voldoet aan alle wensen

ligplaats Vinkeveen

Een goede vriend van mij is een enorme bootliefhebber. Steeds wanneer het lekker weer is, gaat hij het water op. Zo ben ik al meerdere keren mee geweest en maken we er vaak een hele dag van. Ik moet zeggen dat ik het ook wel prettig vindt op het water. Vooral wanneer het warm is en je een lekker koel briesje voelt. Omdat hier wellicht ook bootliefhebbers zijn wil ik een handige tip met jullie delen, namelijk een jachthaven. Deze ligplaats Vinkeveen is volgens die vriend van mij een echte aanrader. Vooral omdat de kosten hier dus niet hoog zijn. Verder zijn de mensen hier zeer vriendelijk.

jachthaven bon

Ook in de winter kun je hier terecht

bootWat verder nog goed is om te weten, is dat jij je boot hier ook in de winter kunt laten liggen. Dit natuurlijk ook tegen een goed tarief. Zo gebruikt hij deze ligplaats Vinkeveen dus al enkele jaren. Dit steeds met succes, want alles ligt hier zeer veilig. Ook de zij plaatsen hier voorzien van aansluitingen voor elektriciteit en water. Tegenwoordig kan niemand meer zonder een smartphone en internet, dus hier is bij Jachthaven Bon dan ook aan gedacht. Indien je meer informatie wilt, verwijs ik jou dan ook graag door naar jachthaven-bon.nl. 

Voor verder vragen aan mij gericht of  tips omtrent dit onderwerp, stel ze dan gerust door onderaan deze pagina een comment te plaatsen. Op deze wijze kunnen wij elkaar misschien helpen. De contactgegevens van deze jachthaven vind je trouwens ook op hun website.