Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Fietsenwinkel Middelburg gezocht

Fietsenwinkel Middelburg gezocht waar het eindelijk mogelijk is dat ook ik kan slagen voor een nieuwe fiets! Afgelopen weekend wilde ik op mijn fiets stappen om een rondje te fietsen. Dit is iets wat ik bijna ieder weekend doe en het ook graag blijf doen. Echter kreeg ik met geen mogelijkheid mijn trappers naar voren waardoor ik dacht dat er iets tussen zat. Ook niks te vinden…. Het was al wel een oudje waardoor ik er vanuit ging dat deze fiets gewoon “op” was. Aangezien ik er geen zin in had om te gaan onderzoeken wat eraan scheelde ben ik gaan zoeken op het internet naar een nieuwe fiets!

header-fietsenmakker

Het werd wel eens hoog tijd voor mij om een goede fiets te vinden waar ik enorm veel plezier mee ga beleven.  Deze fiets had wat dat betreft al genoeg kilometers gemaakt waardoor het tijd is voor zijn pensioen. Bij De Fietsenmakker te Vlissingen ben ik uiteindelijk terecht gekomen en heb ervoor gekozen om deze showroom te bekijken. Hier werd het voor mij in ieder geval duidelijk dat het vinden van een nieuwe fiets bij hun zeker gaat lukken!