Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Uw eigen auto zonder aanbetaling?

U bent op zoek naar een mooie personenwagen om goed voor de dag te komen, maar heeft geen startkapitaal om de aankoop in één keer te voldoen? Denk dan eens aan leasen. Door middel van leasen heeft u keus uit vele merken en modellen auto’s en hoeft u geen grote investeringen te doen. Wilt u bovendien direct de economische eigenaar van de auto zijn, dan kunt u het beste kiezen voor financial lease.

financial-lease-twente

Bij financial lease bent u verzekerd van een laag maandtarief, een vaste looptijd en een investering zonder liquiditeitsverlies. Ook kunt u, omdat financial lease als een levering wordt gezien, de btw over de aanschaftijd direct terugvorderen. Daarnaast is financial lease de leasevorm voor ondernemers waarbij u direct economisch eigenaar bent van uw voertuig. Zowel bedrijfsauto’s als personenauto’s kunnen gelijk bij de start van het contract op de balans van uw bedrijf geplaatst worden. U heeft te allen tijde duidelijkheid over de kosten en geniet van verschillende fiscale voordelen.

Voor advies over financial lease op maat, kan heel ondernemend Nederland terecht bij Financial Lease Twente. Deze transparante specialist beschikt over ervaren medewerkers die u binnen 24 uur van een offerte kunnen voorzien. Zo betaalt u nooit teveel.