Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Occasion leasen van goede kwaliteiten

Een goede kennis van ons heeft bij Finalease een occasion geleaset. Aangezien ons huidige contract bijna afliep, waren we al wat aan het kijken voor bedrijven waar je kon leasen. Aangezien onze kennis goede ervaringen heeft overgehouden aan Finalease wilde we graag kijken wat de mogelijkheden waren bij hun. Toen we daar aankwamen zagen we direct dat je Occasion leasen voor een voordelige prijs. Wat ik persoonlijk niet fijn vind, is de maandelijkse kosten. Uiteraard hoor je bij leasen maandelijkse kosten te hebben, maar die moeten niet te hoog zijn. 

auto leasen

 

Toen we om de tafel gingen, gaf meneer aan dat het ook mogelijk was om een aanbetaling te doen of inruil van een voertuig. Aangezien met vrouw toch haar auto wilde verkopen hebben we die ingeruild. De kosten voor het leasen zijn nu erg laag. Daar ben ik het bedrijf enorm dankbaar voor. Het is ook zo hoe langer je jouw voertuig leaset des te lager de kosten, maar moet je wel in de bouwjaar goed in de gaten houden. Uiteraard moet je een voertuig niet voor 10 jaar vastleggen…

De occasionbus

Een Occasion leasen kan je het beste bij Finalease doen. Alle voertuigen zijn motorisch uitstekend in orde en daarbij hebben ze ook nog eens weinig kilometers gemaakt. Het is daarom ook echt een aanrader! Ze luisteren goed naar jouw wensen en komen je tegemoet waar nodig. Je kan ze telefonisch bereiken, maar via de mail is het ook mogelijk.