Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Een mooie elektrische fiets in Rotterdam gekocht

elektrische fiets Rotterdam

Vorige week heb ik een bijzonder mooie elektrische fiets in Rotterdam gekocht. Heb hier een tijd over nagedacht waar ik verstandig aan doe, of een nieuwe tweewieler, of een nieuwe auto. Ik heb voor de eerste keuze gekozen. Omdat ik midden in de stad werk en dit met de auto bijna niet te doen is, leek mij een rijwiel meer op zijn plaats. Een auto is natuurlijk fijn als het slecht weer is, maar dan heb ik het nog niet gehad over de files en de parkeerproblemen. Met een tweewieler rij je makkelijk langs de file en in de stalling is altijd wel een plekje voor je stalen ros.  elektrische fiets Rotterdam

Berkenpeis Tweewielers

Nadat ik had besloten om een mooie elektrische fiets in Rotterdam aan te schaffen ben ik naar Berkenpeis Tweewielers  gegaan. Hier is de service zo bijzonder goed en hebben zij heel veel mooie exemplaren in de showroom staan dat het zeker de moeite waard is om hier langs te gaan.  Hier hebben zij ook zeer bekende merken staan, zoals  Gazelle, Sparta en Flyer. Omdat dit de eerste keer is dat ik dit soort rijwiel ga kopen heb ik mij bijzonder goed laten voorlichten door de medewerker en een testrit gemaakt. Uiteindelijk heb ik voor een mooie Sparta gekozen.