Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Zou een elektrische 3 wieler ook beter voor u zijn?

Voor een oudere dame die in een van de verzorgingshuizen woont die tot de keten behoort waar ik voor werk, ben ik op zoek naar een mogelijkheid dat zij zich nog kan verplaatsen binnen de muren van het verzorgingshuis en in de aangrenzende tuin. Ze is geestelijk nog prima in orde en ook lichamelijk mankeert ze weinig, anders dan de ouderdom die haar parten speelt. Ze is begin negentig en nog aardig kwiek, zeker gezien haar respectabele leeftijd. Ze heeft zo’n beetje iedereen in haar nabije omgeving overleeft en ze heeft dan ook weinig hulp als het op dit soort zaken aankomt. Zo tussen de bedrijven door wat het werk betreft, help ik haar zo nu en dan als er echt iets is wat ze niet alleen kan organiseren. Een andere bewoonster van ons heeft een elektrische 3 wieler en de oudere dame heeft al een aantal keren er mee gereden om te kijken of het iets voor haar zou zijn. In eerste instantie moest ze niks weten van de elektrische 3 wieler, maar naarmate ze er vaker op reed kreeg ze de smaak te pakken en nu wil ze zelf ook een elektrische 3 wieler. Samen zijn we in de gemeenschappelijke ruimte achter een computer gaan zitten en zijn we gaan zoeken naar “elektrische 3 wieler”. Een aantal sites hebben we gelijk uitgesloten en de site waar we beiden een goed gevoel bij hadden was de site fastfuriousscooters.nl. Hier verkopen ze precies dezelfde elektrische 3 wieler als de dame haar medebewoonster. De keus van welke elektrische 3 wieler het moest worden, was snel gemaakt want ze wilde precies dezelfde als haar medebewoonster. Ze heeft alleen een andere kleur elektrische 3 wieler gekocht, zo kunnen ze in ieder geval geen ruzie krijgen als ze niet meer weten van wie welke elektrische 3 wieler is. De kleur is in dit geval het antwoord. We hebben de bestelling geplaatst en ondertussen wacht de oudere dame vol ongeduld op het moment waarop haar “vrijheid” zal worden geleverd. Zonder deze site zou de oude dame de stap naar haar vrijheid niet hebben gezet.

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt om een elektrische 3 wieler te kopen

Voor veel oudere mensen maar ook mensen met andere lichamelijke beperkingen, kunnen veel baat hebben bij een scootmobiel. Deze zijn er in vele soorten en maten en ook zijn er evenzoveel leveranciers. Wij zijn dan ook dankbaar dat we een vertrouwd adres gevonden hebben in deze website. Zonder deze site zou zij de stap niet hebben durven zetten.

Wilt u ook de weg op?

Dankzij de website fastfuriousscooters.nl, heeft een bewoonster een mooie en degelijke aankoop kunnen doen die haar binnen de instelling en er buiten een enorme vrijheid geeft. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij een kwaliteitsproduct leveren.
  • Zij een ruim aanbod hebben.
  • Zij een prima service verlenen.

Bent u zoekende naar bijvoorbeeld een scootmobiel, voor uzelf of voor iemand anders? Dan is dit een site die zeer zeker het bezoeken meer dan waard is.

Meer verhalen