Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Zoekt u elektrische stapelaars voor een zacht prijsje?

Ons magazijn moest meer structuur krijgen omdat wij soms lang moesten zoeken naar onderdelen die onze klanten hadden besteld. Wij hebben namelijk in de afgelopen twee jaar heel veel meer klanten weten te werven en dat vraagt ook dat je zorgt dat je je magazijn beter en overzichtelijker gaat indelen. Wij zijn daarom gaan kijken wat wij moesten doen om te zorgen dat wij meer de hoogte in konden gaan. Wij hadden nu namelijk een laag in de loods en wanneer wij meerdere lagen op elkaar konden maken, dan zouden wij veel meer spullen in onze opslag kwijt kunnen. Wij wisten ook dat wij moesten zorgen dat wij de spullen goed van A naar B konden krijgen en dus hebben wij gekeken of wij goede stapelaars konden vinden. Wanneer wij met de juiste stapelaars konden gaan werken, dan zouden wij daar veel baat bij hebben omdat wij dan niet veel hoefden te doen om de goederen op de juiste plek te krijgen. Wij wilden graag met elektrische stapelaars werken omdat wij niet heel veel lawaai in onze loods wilden hebben. Het is namelijk een grote hoge ruimte en dan moet je goed letten op het geluid dat je daar maakt. Ik ben daarom gaan kijken naar opties om te zorgen dat ik een bedrijf kon vinden dat ons aan goede stapelaars kon helpen en ik heb gezien dat ik het beste naar de site intramatgroup.nl kon gaan. Deze mensen hebben een ruim aanbod aan stapelaars te bieden en ik ben met heel veel interesse door deze site gegaan. Mocht u ook willen weten wat u hier zou kunnen kopen, dan raad ik u aan om even naar deze site te surfen. U zult namelijk zien dat u hier voor een heel goede prijs mooie stapelaars kunt kopen. Wat ik ook sterk kon waarderen aan deze pagina, was dat ik hier heel veel info kon vinden over wat ik precies in huis zou halen wanneer ik hier de stapelaars zou kopen. Men laat geen detail van de stapelaars onbeschreven waardoor je zeker weet dat je geen dingen koopt waar je niets mee kunt. Als u dus ook graag goede stapelaars wilt kopen, dan kunt u hier ook eens op de site gaan kijken.

Deze site heeft ons aan goede stapelaars geholpen

Wij hebben gemerkt dat wij hier heel goede stapelaars konden kopen. Wij zijn daarom blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan en raden iedereen aan om hier ook eens op de site te gaan kijken. U zult zien dat wanneer u hier door het aanbod gaat, u meer kunt en zult vinden dan u voor mogelijk had gehouden.

Wij werken nu veel comfortabeler

Wij hebben de stapelaars inmiddels in gebruik genomen en ik ben heel blij dat wij hier een aankoop gedaan hebben. Kortom:

  • Wij zijn zeer te spreken over de manier waarop wij hier zaken konden doen
  • Wij zijn zeer te spreken over de stapelaars die wij gekocht hebben
  • Wij zouden dit bedrijf graag vaker willen inschakelen als wij weer materieel nodig hebben

Kijk voor meer info zelf ook nog even op intramatgroup.nl.