Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Wat originele Volkswagen Golf velgen zo uniek maakt

Met de Golf van Volkswagen is meteen het belangrijkste model van Volkswagen genoemd. Sterker nog; het is een van de belangrijkste financiële kurken waarop de onderneming drijft. De Golf is al heel lang niet weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. In Nederland niet, en eigenlijk nergens niet.

Populair bij jong en oud

De Volkswagen Golf is veelzijdig. Bijzonder is dat het zeer populair is bij zowel de ouderen als bij de jongeren. Zeker de laatste groep droomt van een eerste auto in de vorm van een VW Golf. Logisch, want de auto kun je een zeer sportief karakter geven, terwijl ook de rijprestaties sportief te noemen zijn. Voor de wat oudere medemens is het een baken van rust en betrouwbaarheid. Ondanks de moordende concurrentie is er nooit een ander merk in geslaagd de VW Golf van de troon te stoten.

Wel met originele velgen

Om de Golf de uitstraling te geven die het verdient is het wel zaak steeds de originele Volkswagen Golf velgen te gebruiken. Alleen zo is de Golf helemaal af. Bovendien zijn de originele Volkswagen Golf velgen een stuk veiliger dan wanneer je gebruik maakt van replica’s. Logisch, want de originele Volkswagen Golf velgen zijn uitvoerig getest en bestaan uit de juiste materialen. Dat kan van de replica’s bepaald niet gezegd worden. Originele velgen kunnen beslist tegen een stootje en malen niet om een drempel of een put. De originele Volkswagen Golf velgen gaan veel langer mee dan replica uitvoeringen. Dat maakt dat het de investering dubbel en dwars waard is.

Je rijdt veiliger

Bovendien rijd je veiliger met de Volkswagen Golf velgen. Omdat de aansluiting perfect is, benut je het volledige remvermogen van de auto en dat is niet onbelangrijk natuurlijk. De originele velgen sluiten toch al naadloos aan. Zo zal het wiel nooit de wielkas raken. Conclusie? Bij een mooie VW Golf horen alleen de originele velgen.