Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Touringcar huren bij Noot

Bij Noot kunt u gemakkelijk en veilig een touringcar huren. Wij hebben een uitgebreid aanbod in diverse maten en soorten. Zo zit er voor elke groep iets bij! Noot biedt de passende oplossing voor groepsvervoer.

Een touringcar huren op maat

Noot biedt verschillende mogelijkheden om een touringcar te huren die past bij de soort groep en de soort tocht die u gaat maken. Wij bieden passend vervoer voor bijvoorbeeld dagtochten, meerdaagse reizen, concert- of theatervervoer, schoolreisjes of personeelsfeesten. Wij hebben daarnaast mogelijkheden voor groepen van verschillende groottes. Een bus kan van 60 zitplaatsen worden omgebouwd naar 40 zitplaatsen, zodat er meer beenruimte ontstaat. De zitplaatsen worden dan wat verder uit elkaar gezet en kunnen worden gedraaid met een tafeltje ertussen. Dit maakt de rit extra gezellig. Noot biedt verschillende mogelijkheden aan om uw touringcar van nog meer maatwerk te voorzien. Het is zelfs mogelijk om uw bus van reclame van uw organisatie te voorzien.

Personenvervoer voor iedereen

Bij Noot zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het vervoer van grote groepen mensen, maar ook in het vervoer van mensen in bijvoorbeeld een rolstoel. Wanneer u met meerdere rolstoelgebruikers en begeleiders of medepassagiers wilt reizen bieden wij daar de mogelijkheden voor. Onze rolstoelwagens kunnen volledig op maat worden aangepast naar het aantal rolstoelgebruikers die meegaan. Hoe meer rolstoelen, hoe minder plek voor medepassagiers en begeleiders. Vanzelfsprekend zijn deze speciale bussen uitgerust met een hydraulische rolstoellift en wordt elke rolstoel stevig vastgezet met rolstoelklemmen.

Veilig op weg

Het is belangrijk dat iedereen veilig de weg op kan. Goed onderhoud en bekwame chauffeurs zijn daarin essentieel. Bij Noot garanderen wij u dat al onze vervoersmiddelen elke dag veilig de weg op kunnen. Onze vervoersmiddelen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid in het personenvervoer. Daarnaast zijn onze chauffeurs in bezit van alle wettelijke diploma’s en worden zij elk jaar opnieuw getraind in rijvaardigheid. Onze chauffeurs zijn ook nog eens representatieve gastheren en gastvrouwen onderweg en volgen diverse cursussen in doelgroepenvervoer (omgaan met autisme, dementie, agressie) en levensreddend handelen. Bij ons kunt u dus terecht voor veilig vervoer!