Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Top BMW tuning by Chiptuning Ede

Logo-Chiptuning-Ede

Mijn vader wilde zijn auto graag sneller en zuiniger maken. Daarom ging en we ook samen op het internet op zoek naar BMW tuning om een bedrijf te vinden die de auto van mijn vader zou kunnen tune. 

Bij Chiptuning Ede krijg je 5 jaar garantie 

Toen ik samen met mijn vader op het internet op zoek was gegaan naar BMW tuning en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak ons de website van Chiptuning Ede ons beide het meeste aan. De website van dit  bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat je bij dit bedrijf 5 jaar garantie zult ontvangen, je auto sneller zal optrekken en meer vermogen zult krijgen door de tuning. Ook kunnen wij gemakkelijk de gegevens van de auto invoeren waaruit we vervolgens een overzicht met een indicatie kregen van de resultaten die de tuning op zou leveren. De resultaten spraken mijn vader erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen om een afspraak te maken.  

chiptuning

Zeer tevreden met de tuning

Mijn vader kon al erg snel terecht voor de tuning van zijn auto. In de garage werden we erg snel en zeer vriendelijk geholpen en de auto was al erg snel klaar. De auto van mijn vader trekt nu een stuk harder op, heeft meer vermogen en rijd zuiniger. Daarom zijn ook erg tevreden over de tuning.