Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Rijscholen in Nijmegen

Autorijlessen

Hoe kies je tussen de rijscholen in Nijmegen? Ik heb altijd al gezegd dat ik mijn eerste rijles wilde gaan doen op de dag dat ik zeventien jaar werd. Maar zelf had ik er geen geld voor, dus ik dacht eigenlijk dat dat er niet meer in zou zitten. Maar op mijn zeventiende verjaardag reed opeens de lesauto van Auto rijschool Tempo onze straat in. Hij stopte voor onze deur. Mijn moeder riep “Gefeliciteerd, jij hebt nu jouw eerste rijles”. Wat was dat een leuke verrassing!

Auto-lessen-volgen

Rijscholen in Nijmegen kiezen

Mijn moeder vertelde dat het niet zo moeilijk was om een rijschool te kiezen. Er zijn wel veel rijscholen in Nijmegen, maar rijschool Tempo heeft een hele goede naam. Diverse mensen in onze omgeving hebben hier gelest en zij zijn allemaal stuk voor stuk enthousiast over deze rijschool. Daarnaast biedt deze rijschool ook nog eens goedkope lessen aan. Dus de keuze was snel gemaakt: ik ging bij deze rijschool lessen.

Eerste rijles

De eerste rijles die ik kreeg, was erg leuk. De instructeur was erg vriendelijk en had ook veel geduld. Hij lag mij heel duidelijk uit wat ik moest doen. Ik vond het echt een geweldige les. De les was om voordat ik er erg in had. Ik had eigenlijk nog wel langer door willen rijden. Dit was echt een heel leuk verjaardagscadeau. Maar toen de rijles voorbij was, kreeg ik nog een verrassing, want de instructeur vertelde dat ik van mijn moeder nog meer lessen kreeg. Dus de volgende les werd gelijk ingepland!

Autorijlessen

Rijlessen en rijbewijs

Ik koos ervoor om twee keer per week te gaan lessen. Op deze manier had ik sneller mijn rijbewijs. En dat was natuurlijk mijn doel. Zo gezegd, zo gedaan. Na een half jaartje mocht ik afrijden en ik haalde gelijk mijn rijbewijs! Wat was ik trots: in een keer mijn rijbewijs gehaald!