Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Rijles voor mensen met adhd

rijles voor adhd

Speciale rijles voor adhd. Mensen met deze aandoening en die graag willen leren autorijden, kunnen hiervoor het beste bij Rijschool Wietse terecht. Deze instructeurs weten als geen ander hoe hiermee om te gaan.  Zodra bij jou deze diagnose is vast gesteld, weet je dat bepaalde prikkels van buitenaf een erge invloed op jouw kunnen hebben. Daarom is het belangrijk dat de leswagen deze prikkels niet kan veroorzaken. Zo is er tijdens het rijden geen radio aan, ook andere dingen, bijvoorbeeld een telefoon blijft op standje stil. Het is ook erg belangrijk dat je snel vertrouwen krijgt in je eigen kunnen en daar wordt dan ook aan gewerkt. rijles voor adhd

Proefles

Natuurlijk is het altijd spannend wanneer je hebt besloten om te leren autorijden. Mensen die graag een rijles voor adhd willen volgen kunnen hiervoor goed terecht bij Rijschool Wietse. Nadat je eerst een proefles krijgt kan jezelf bepalen of dit wel een juiste keuze voor je is. Tijdens dit uur wordt bepaald hoeveel uren je ongeveer nodig zal hebben om uiteindelijk jouw rijbewijs te mogen halen.

Mijn broertje heeft hier zijn rijbewijs gehaald. Een heel knap resultaat, zeker nadat hij ook deze diagnose had gekregen voor een aantal jaren geleden.