Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Raamfolie online

raamfolie online

Via het internet heb ik naar raamfolie online gezocht. Hier heb ik de verschillende mogelijkheden gelezen. Vooral bij de website van Tintacar las ik de voordelen hiervan. Zo is het hier mogelijk om de ruiten van jouw auto te beplakken, maar ook van jouw kantoor of huis. Een voordeel is dat je hierdoor geen last meer hebt van het daglicht en je zit een stuk comfortabeler. Omdat wij op ons kantoor nogal veel inkijk hebben van het langslopende publiek, hebben wij besloten om onze ruiten te voorzien van deze folie, hiervoor hebben wij een afspraak gemaakt met dit bedrijf.  raamfolie online

Strak resultaat

Meteen hebben wij een afspraak gemaakt met het bedrijf, welke de uitleg gaf over raamfolie online. Een paar dagen later waren er al medewerkers bezig om onze ruiten te voorzien van een ondoorzichtige laag. Netjes en zonder kreukels werden deze aangebracht. Nu kunnen mensen die voorbij lopen niet zomaar meer naar binnen kijken en wij niet naar buiten. Als wij gaan staan kijken wij erover heen en ik moet zeggen dat werkt een stuk prettiger.

Ben jij ook nieuwsgierig wat Tintacar jou te bieden heeft, neem dan contact met hun op. Niet voor niets is hun slogan:  ‘Protects more than your car!’.