Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Mini te koop

Mini te koop

Mini te koopBij Cars by Lex staat altijd wel een mini te koop die past bij jouw wensen. Dit autobedrijf in Waalwijk is namelijk gespecialiseerd in de Mini Cooper. In de showroom in Waalwijk kun je alle Mini’s bekijken en natuurlijk direct een proefritje maken.

De Mini is de laatste jaren ongekend populair geworden onder zowel de jonge als de oudere doelgroep. Een Mini is dan ook een unieke auto omdat hij in zoveel kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar is. Bij Cars by Lex kun je rekenen op een uitgebreid aanbod. Er staat altijd wel een mini te koop die aansluit bij jouw wensen en budget. Ook zijn ze een oldtimer specialist en ze hebben dus ook prachtige, oudere exemplaren van de Mini staan.

Altijd wel een Mini te koop die bij je past

Zelf was ik op zoek naar een mini die te koop stond in de omgeving Waalwijk en kwam al snel terecht bij dit bedrijf. Ik ben toen langsgegaan en vond al snel een mooie Mini Cooper S cabrio. Een medewerker van Cars by Lex heeft me veel verteld over de auto en hij zei ook dat de auto al helemaal rijklaar is. Omdat ik op dat moment met spoed een auto nodig had, vond ik dit ideaal. Ook kunnen ze de auto in hun eigen werkplaats een servicebeurt geven. Ik heb toen direct de auto gekocht en kon deze al binnen enkele dagen ophalen in Waalwijk. De prijs stond van te voren vast dus ik kwam niet voor verrassingen te staan. Tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij dat ik deze auto heb gekocht en ik rijd echt met veel plezier naar mijn werk.

Mini te koopWil jij graag een Mini Cooper kopen? Ik kan van harte aanraden om dan eens bij dit bedrijf te gaan kijken. Je kunt ook online hun huidige collectie bekijken om te zien of er een geschikte auto voor je tussen zit. Indien je vragen hebt kun je bellen en je wordt dan uitgebreid te woord gestaan!