Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Lease occasion: hoe werkt het en wat kost het?

Blauwe Volvo

Een lease occasion. U hoort dat woord tegenwoordig wel vaker maar wat is het nu precies? Een lease occasion is een lease plan voor jong gebruikte auto’s bij VRA Lease. Het is een lease vorm voor de zakelijke markt. U kunt dit het beste vergelijken met een zakelijke lening. U koopt de auto of bedrijfswagen, maar betaalt in maandelijkse termijnen aan de leasemaatschappij. U bepaald bij VRA Lease zelf in hoeveel maanden u uw occasion afbetaald. Zo blijven uw maandelijkse kosten binnen de perken. In een lease occasion plan bespreekt u in hoeveel termijnen u uw occasion betaalt. Op deze manier is de leasemaatschappij juridisch eigenaar van de auto en bent u economisch eigenaar. Bij VRA Lease bent u op het juiste adres. Zij bieden u een ruim wagenpark aan met een ruim en divers aanbod aan jong gebruikte auto’s in verschillende prijsklassen en stijlen. VRA Lease biedt zelf zowel de leasing als de auto’s aan. U vind hier alles onder één dak. Bij VRA Lease kunt u jong gebruikte auto’s leasen. De auto’s zien eruit als nieuw maar schelen aanzienlijk veel in de prijs.

Audi RS5

Ruim wagenpark van jong gebruikte auto’s

Als u op zoek bent naar een ruim aanbod in jong gebruikte auto’s moet u zeker een kijkje gaan nemen bij VRA Lease in Veen. Op dit ruime wagenpark vindt u verschillende soorten en merken auto’s. Voor iedereen is er iets wils van een audi tot aan een BMW. U vindt het bij VRA Lease! Zij bieden u de mogelijkheid aan om auto’s te leasen zonder cijfers. Dit kan erg interessant zijn voor startende ondernemers, MKB’ers en ZZP’ers. De adviseurs van VRA Lease vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen. Het leasen van een jong gebruikte auto bij VRA Lease is zeer eenvoudig. U kunt ook via de online lease calculator uw maandelijkse kosten berekenen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijke kosten voor uw lease occasion. Het grote voordeel aan het leasen van een occasion is dat u geen grote investering op één moment doet. U verdeeld de kosten over een langere periode.

Citroën

Meer weten over lease occasion?

Wilt u meer weten over de voordelen van een lease occasion van VRA Lease? De adviseurs van VRA Lease adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Zij bieden u ook duidelijkheid vooraf. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. VRA Lease staat bekend om zijn eenvoudige en transparante financieringsvorm. Wist u dat u al vanaf 100 euro per maand een occasion kan leasen? Neem snel een kijkje op de website van VRA Lease!