Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Het adres voor een apk in Utrecht

apk Utrecht

Het beste adres voor een apk in Utrecht is bij garage D.R.C. ( Diagnose en Reperatie Centrum). Dit bedrijf is een erkend RDW bedrijf en hier kan je er zeker van zijn dat hier alleen maar professionele monteurs werkzaam zijn. Voor de keuring hoef je geen afspraak te maken, maar is natuurlijk wel handig als je er zeker van wilt zijn dat je meteen geholpen gaat worden. De modern ingerichte werkplaats is voor zowel auto’s als bestelwagens toegankelijk. Natuurlijk is het hier ook mogelijk om jouw wagen te laten repareren of onderhouden. Tevens is dit ook het juiste adres om een mooie occasion te kopen.   apk Utrecht

Geweldige service

Vanaf het eerste moment dat ik bij deze garage over de vloer kwam voelde het al goed. De vriendelijke medewerkers luisterden precies naar wat ik te vertellen had over mijn auto. Daarna gingen deze aan de slag om het probleem op te lossen. Ook toen ik op zoek was naar een ander model hebben zij mij prima geholpen. Deze vierwieler heb ik ook bij garage D.R.C. gekocht. De apk in Utrecht laat ik dan ook alleen door dit bedrijf uitvoeren. Het makkelijke hieraan is dat je geen afspraak hoeft te maken en je kan wachten op deze keuring.