Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Geweldige service bij de autogarage in Roermond

autogarage Roermond

Ben jij op zoek naar een autogarage in Roermond, dan moet je eens bij K. Seitz gaan kijken.  Hier hebben zij zoveel expertise onderéén dak, dat service op de eerste plaats staat. Een voorbeeld van de diensten die zij hier zoal leveren zijn:

  • Behoud fabrieksgarantie
  • Scherpe prijzen
  • Strikte kwaliteitseisen
  • AutoFirst Pechhulp
  • Vervangend vervoer

Gelukkig ben ik nog niet zo vaak hier geweest. Maar de keren dat ik hier wel moest zijn heb ik als bijzonder prettig ervaren. De vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat de reparatie snel en vakkundig worden gedaan. Vaak kan je hierop wachten en onder het genot van een lekker bakje koffie is dat geen enkel probleem.  autogarage Roermond

Apk keuring

De laatste keer dat ik naar de autogarage in Roermond moest gaan was voor de APK keuring. Ook hier was het mogelijk om erop te wachten. Helaas viel deze keer de keuring iets minder positief uit en duurde het iets langer voordat ik weer mijn weg kon vervolgen. Het was aan mij de keuze of ik hierop wilde wachten, of een leen wagen meekrijgen en later op de dag terug komen. Ik heb voor het laatste gekozen.  Gelukkig viel de rekening achteraf reuze mee en kan ik weer zonder problemen de weg op.