Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Een tweedehands scooter in Amsterdam kopen

Omdat ik al een tijd op zoek was naar een tweedehands scooter Amsterdam, kwam ik uiteindelijk bij de Scooterloods terecht. Hier hebben zij heel veel modellen staan in verschillende leeftijden en prijsklasse. Tevens krijg je bij elk model een standaard garantie van drie maanden ongeacht het aantal kilometers op de teller. Tevens ben je hier aan het juiste adres voor reparaties en onderhoud aan je voertuig. Wanneer je nog niet weet welk model het beste bij je zal passen kan je één van de medewerkers vragen voor goed advies, samen kom je hier beslist wel uit.  

Een mooie brommer gekocht

Eindelijk heb ik een keuze kunnen maken en heb ik een tweedehands scooter in Amsterdam gekocht.  Omdat ik niet precies wist welk model het beste bij mij zal passen en waar ik zonder problemen op kon rijden heb ik een paar testritten gedaan. Nu ben ik dagelijks op mijn vervoersmiddel te vinden. Behalve dat ik geen enkel probleem meer heb met de files, hoef ik mij nu ook niet meer druk te maken of ik wel of niet een parkeerplaats kan vinden. Voor onderhoud ga ik nu steeds weer naar deze winkel waar ik mijn brommer heb gekocht, nergens anders vind je zoveel garantie en service als daar.