Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Een nieuw gasveer gekocht

gasveer

Dankzij een nieuwe gasveer kan ik mijn achterklep van de auto weer normaal gebruiken. Niemand heeft in de gaten hoe vaak je de achterklep van je auto gebruikt. Daar kom je pas achter als deze niet meer naar behoren werkt zoals bij mijn wagen. Voor een tijd terug had ik boodschappen gedaan en was ik bij mij thuis de boodschappen aan het uitladen. Omdat ik altijd alles los in de achterbak gooi, moest ik het hier voor de deur in tassen doen. Toen ik hiermee bezig was voelde ik een klap op mijn hoofd. Wat bleek, de achterklep was naar beneden gekomen. Mijn idee was, kan een keer gebeuren. Maar de dagen die daarop volgden gebeurde dit steeds vaker. Op een gegeven moment bleef deze klep niet meer omhoog staan, dat was een regelrechte ramp. gasveer

Weer in orde

Meteen op het internet gekeken wat ik hieraan kon doen. Via de website van  Mparts kreeg ik al snel een oplossing te zien. Hier moest een nieuwe gasveer in.  Ik heb nog nooit zoveel verschillende veren bij elkaar gezien. Omdat ik niet precies wist welke ik nodig had voor mijn wagen heb ik eerst  hulp gevraagd door hierheen te bellen. Al snel werd mij duidelijk welke ik het beste kon bestellen. Gelukkig dat ik deze bestelling online kon doen, dit scheelde mij weer een rit naar Mparts.  gasveer

Inmiddels kan ik mijn achterklep weer zonder kopzorgen gebruiken. Deze blijft nu netjes omhoog staan als ik in mijn achterbak moet zijn. Scheelt mij weer heel veel hoofdpijn.