Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Direkt Autoschade Leiden helpt jou altijd op korte termijn

Mijn zusje had laatst autoschade. Zo onhandig als zij is was ze laatst tegen een paaltje aan gereden. Nadat zij haar boodschappen had ingeladen reed zij achteruit en toen hoorde zij een harde klap. Toen zij de schade zag baalde zij dan ook enorm. Wanneer je schade hebt aan jouw auto, ongeacht hoe groot is dit natuurlijk erg vervelend. Gelukkig kon mijn zusje wel nog gewoon met haar auto rijden. Het was dus niet nodig om de ANWB in te schakelen.

Autoschade LeidenNatuurlijk moest de schade wel zo snel mogelijk gerepareerd worden, zo’n deuk op de achterkant van een auto is natuurlijk geen gezicht. Omdat mijn ouders al jaren klant zijn bij de Direkt Autoschade Leiden, ging mijn zusje hier ook heen. Van te voren had zij natuurlijk wel telefonisch contact gehad om een afspraak in te plannen. Een van de grootste voordelen van deze garage is dat zij erg flexibel te werk gaan. Dit houdt in dat je vaak op korte termijn geholpen kan worden. Dat is dan ook precies het geval geweest bij mijn zusje.

De deuk is er inmiddels alweer uit

autoschade direkt

Zoals bij vele dingen is prijs vaak een van de belangrijkste factoren. Wanneer jullie zelf naar de site autoschade-direkt.nl gaan zul je zien dat ze erg goedkoop zijn. Verder staat persoonlijk service hier hoog in het vandaal. Zo word je niet alleen vriendelijk telefonisch geholpen, maar ook in de garage zelf zijn ze erg klantvriendelijk.

De reparatie duurde overigens niet lang. Toen zij eenmaal haar auto had weggebracht in de ochtend, kreeg zij dezelfde dag nog een telefoontje dat ze haar auto weer o kon halen. Ik heb de auto zelf inmiddels gezien en het lijkt wel alsof er nooit een deuk in heeft gezeten. Dus indien je autoschade Leiden hebt opgelopen, weet jij bij wie je moet zijn.

hebben van autoschade