Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

De beste siliconen slang bij QSP Products

Heeft u een nieuwe siliconen slang nodig? Dan bent u bij QSP Products aan het juiste adres! Zij hebben vele verschillende siliconen slangen in het assortiment. Bekijk de website om alle verschillende soorten slangen te zien.

Welke slang kunt u het beste kiezen?

De keuze gaat al snel uit naar een siliconen slang in plaats van een rubberen slang. De voordelen van onze slangen ten opzichte van een rubberen slang is dat de siliconen variant beter bestendig is tegen drukverschillen, temperatuurverschillen, vloeistoffen en invloeden van buitenaf zoals de zon en verwering. U heeft dus geen last meer van droogtescheuren, poreuze en/of harde slangen. Doordat zo goed als iedere siliconen slang voorzien is van diverse versterking slagen zijn deze uitermate geschikt om toe te passen als turbo slang of intercooler slang. Deze inlagen zijn van polyester, wat zorgt dat hogere drukken kunnen worden bereikt zonder dat de slang klapt. Op de website kunt u controleren hoeveel druk uw gekozen slang maximaal kan weerstaan. Indien u twijfelt over uw toepassing, neem dan gerust contact met QSP Products op.

Mogelijkheden bij QSP Products

Naast het standaard assortiment bestaat er ook de mogelijkheid bepaalde slangensets op maat te produceren. Denk aan een complete set voor een auto of voertuig, of slechts één specifieke slang. Dit is overigens alleen handig om te doen wanneer u meerdere aantallen of sets koopt. Een slang op maat brengt veel extra kosten met zich mee zoals mallen en een tekening maken.