Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Auto garage Westland heeft me geholpen

Al een langere tijd reed ik in de auto zonder dat hij APK gekeurd was, ook zaten er wat deuken in. Het was meer een auto om mee te scheuren, maar hij deed nog alles dus gebruikte deze ook om boodschappen te doen enzo. Het is een Audi a3 en aangezien deze nog aardig nieuw is, valt hij wel op. Het was maar eens tijd om zo’n APK keuring te laten uitvoeren en gelijk de auto een beetje op te frissen. Gelukkig kende ik iemand die bij Auto garage Westland werkt, ik heb gelijk contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Auto garage Westland is wel mijn favoriete garage, ik ga er vaak langs om even te kletsen.

audi_a3_sportback_01

De keuring en opfrissen

Mijn auto werd de week erna al APK gekeurd, helemaal in orde, maar ik had ook niet anders verwacht. De deuken werden eruit gehaald en er werd even een nieuwe lak overheen gehaald. Verder werden er kleine dingetjes aangepast die kapot waren, en hij was weer klaar om te racen. Binnen een week kon ik mijn racemonster weer ophalen, ik heb de jongens hartelijk bedankt en tot mijn grote verbazing waren alle werkzaamheden aan mijn auto bij elkaar geen grote uitgaven. Ik ben echt blij met een autogarage zoals deze bij mij in de buurt. Een geweldige sfeer en goede werkhouding van de medewerkers. Als je je auto moet laten maken raad ik je zeker aan om naar deze garage te gaan, je krijgt gegarandeerd een hele nieuwe auto terug!

garage