Vervoer Blog

Alles over Vervoeren, van A naar B

Auto interieur schoonmaken Terneuzen gezocht!

Ik hou er totaal niet van om mijn eigen auto te moeten schoonmaken, en dan heb ik het nog niet gehad over de binnenkant van de auto! Dit laat ik dan ook maar al te graag door een ander schoonmaken waardoor ik het niet hoef te doen. Nu dat ik de auto toch echt schoon moet hebben voor volgende week ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor me kan doen. Door te zoeken op Auto interieur schoonmaken Terneuzen vond ik een bedrijf die dit daadwerkelijk doet! Yes, ik ben verzekerd van een bedrijf die op een voordelige manier de auto kan schoonmaken.

terneuzen-autopoets

Afspraak gemaakt!

Aangezien er haast achter zat heb ik telefonisch contact gezocht met hun. Hoopte dan ook echt dat ik de auto snel kon brengen om hem schoon te laten maken. Uiteindelijk was het mogelijk om de eerstvolgende werkdag mijn auto te brengen, dit heb ik uiteraard geaccepteerd!

IMG-20151005-WA010-300x169

Zo heb ik van de week de auto bij hun mogen brengen om hem schoon te laten maken. Als bericht gekregen dat ik hem diezelfde dag weer op mag halen…. Ik geloof van harte dat ze hier wel even zoet mee zijn, maak nooit de auto schoon. Toch hebben ze het voor mekaar gekregen om de auto snel schoon te krijgen! Dankzij het zoeken op Auto interieur schoonmaken Terneuzen weet ik in ieder geval zeker dat ze er een nieuwe klant bij hebben.